Politica de Confidențialitate
1.1 Identitatea Partilor
Prestatorul serviciilor oferite pe acest site este SC BEAUTY LINE MEDIA SRL, cu urmatoarele date de identificare:
SC BEAUTY LINE MEDIA SRL
J38/356/2017
CUI: 37402961
Sediu Social: Str. Dacia nr. 13, bl. C, sc. A, Ap. 2, Rm. Valcea.
Telefon: 0728028982
Email: beautylinemedia@gmail.com
Beneficiarul contractului este persoana fizica sau juridica care contracteaza pe acest site servicii sau cursuri si se identifica prin toate datele personale care apar pe factura care se genereaza automat in momentul plasarii comenzii. Beneficiarul va fi numit numit in continuare cursant sau client.
 
1.2Informatii personale
Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.
Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile S.C. BEAUTY LINE MEDIA SRL, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.
Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.
Legatura cu alte site-uri
Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de S.C. BEAUTY LINE MEDIA SRL utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.
S.C. BEAUTY LINE MEDIA SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.
Informatiile oferite prin intermediul site-ului
Orice persoana care viziteaza site-ul www.siminabradeanu.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre S.C. BEAUTY LINE MEDIA SRL; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre S.C. BEAUTY LINE MEDIA SRL a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse de S.C. BEAUTY LINE MEDIA SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.
S.C. BEAUTY LINE MEDIA SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii.
Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.
 
× Whatsapp