„De ce te machiezi? 

Ești atât de frumoasă naturală, iar când te trezești, tenul tău radiază de frumusețe și sănătate. Ești frumoasă așa cum ești”. Sunt convinsă că ai auzit frazele acestea de un milion de ori. Și cine ți le-a spus, avea dreptate. 

Nu cred că există femei urâte, sau cel puțin nu le-am întâlnit eu. Lucrând cu sute de femei, nu a existat o persoană căreia să nu-i găsesc și admir frumusețea. Privirea, zâmbetul, atitudinea, candoarea.

Iar în ceea ce privește „defectele”, cumulul imperfecțiunilor de pe chipul unei femei o face specială, frumusețea ei devenind…unică.

De ce să te machiezi? Pentru că machiajul care ți se potrivește te face să realizezi cât ești de frumoasă. Pentru că machiajul înseamnă o atitudine bună. O stare de spirit pozitivă. Cu cât îți alegi mai bine machiajul pe care îl vei purta, cu atât vei reuși ( nu datorită machiajului, ci datorită felului în care te simți atunci când îl porți) să fii o versiune mai atrăgătoare a ta. 

Orice femeie este frumoasă, dacă știe să-și poarte și arate frumusețea!

 


Cursuri Automachiaj

Selectează varianta de curs dorită

E-Book – Fii propriul tau Make-up Artist

Invata sa te machiezi ca un make-up artist profesionist!

58 Lei

CUMPARA
Detalii

180 Lei

Acces la cursul de automachiaj personalizat pe trăsăturile tale

Cumpara
Detalii

500 Lei

Acces la cursul de automachiaj personalizat pe trăsăturile tale + o sesiune individuală în studioul de machiaj (2h)

Detalii
CUMPARA

Curs automachiaj

1500 Lei

Acces la cursul de automachiaj personalizat pe trăsăturile tale

Invata 9 tipuri de machiaj in 3 zile
La final, vei parasi studioul de machiaj stiind sa te machiezi indiferent de situatie.

Cumpara
Detalii

Îți dorești să oferi un cadou special persoanei dragi? Acest curs de automachiaj este surpriza perfectă! Fiind un curs individual de 6 ore, toată atenția va fi asupra ei. Dacă îți dorești varianta printată a voucherului de automachiaj, dă-mi un mesaj cu adresa unde vrei sa fie livrat. 

1500 Lei

CUMPARA
Detalii

Te astept cu drag să fii eleva mea!

Motivul pentru care am decis implementarea cursului de automachiaj pe platforma site-ului este același pentru care am ales meseria de makeup artist: dorința de a le arăta femeilor cât sunt de frumoase, de a le ajuta să își înțeleagă, accepte și respecte trăsăturile, iubind tot ce este mai frumos la ele. Fiind unice, avem necesități individuale

Astfel, cursul de automachiaj personalizat pe care ți-l propun se adresează în exclusivitate trăsăturilor tale. În momentul în care îl vei achiziționa, indiferent de varianta aleasa de tine, vei fi rugată să atașezi o poza cu tine ( sau cu persoana căreia dorești să i-l faci cadou).

Vei avea acces în exclusivitate la descrierea și îngrijirea tipului tău de ten, vei cunoaște forma feței și corecția ei cu ajutorul machiajului, forma ochilor, colorimetrie, volumetrie, influența luminii asupra machiajului etc, toate personalizate pe trăsăturile tale.

La final, vei ști cum să-ți îngrijești corect tenul, să realizezi un machiaj natural, business sau de seară și vei primi o listă cu toate produsele și accesoriile de care ai nevoie. Cursul se adresează tuturor femeilor interesate să cunoască în profunzime arta machiajului, indiferent de vârstă.

 

× Whatsapp